Vi är redo för uppkast

Foto: Erik Vässmar

STARS - KFUM UMEÅ 

Förra söndagens match blev vår första hemmamatch med den nya kompletta coachstaben. Och vi är alla så nöjda att vi har fått med oss Amanda Söderqvist som kommer att bidra massor med sina ledaregenskaper och rutin som f.d spelare.

Matchen blev en bra Stars-tillsammansvinst med 60-45 som präglades av full fart och energi mot ett väl kämpande KFUM Umeå. Efter några mindre offensiva justeringar under veckan spelade vi nu med mycket bättre bolltempo, extrapass och rörelse utan boll jämfört med förra helgens bortamatcher vilket resulterade i många bra avslut och 13st assists! Defensivt är vi lite ojämna och slarvar en del med detaljerna men lyckas ändå kompensera tack vare uthållig bollpress, intensitet och energi som gör att vi i slutändan både vinner returtagningen och tvingar Umeå till 15 turnovers. 

Mycket bra! Vilka Stars detta gäng är – man blir glad!

 

STARS – ESKILSTUNA

Nu har vi laddat om för ny söndagsmatch på hemmaplan tillika returmöte mot Eskilstuna. Vi kan nog förvänta oss ett Eskilstuna som kommer att göra allt för att försöka få revansch efter att vi vann mot dem i seriepremiären med 82-72. Vi ser fram emot fighten! 

Träningsveckan har vi ägnat oss åt att vässa oss ytterligare både offensivt och defensivt och är supertaggade att bjuda upp till match med fart, energi och spelglädje inför vår underbara hemmapublik.

Välkommen på underhållning! 

Go Stars!

/Ulrika

Föregående
Föregående

Säsongens sista drabbning

Nästa
Nästa

Nystart